Bota al contingut principal

La diputada del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha realitzat una primera valoració sobre els pressupostos de la Generalitat per al 2015 presentats hui en Les Corts pel Consell. Per a Mollà estem davant d’uns pressupostos que són una operació de maquillatge, irreals i que continuen en la tònica d’un govern sense projecte que no pren cap mesura ambiciosa per pal·liar la situació d’emergència social i contribuir a la reactivació econòmica.

 

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat que “com en els passats pressupostos, en els presentats per a l’any que ve, s’apunten, sobre el paper, increments en algunes partides que tothom sap que no es compliran i que no són més que un engany a la ciutadania que serà de nou víctima dels impagaments d’este govern. De res val dir que s’incrementa el pressupost de la Conselleria de Benestar Social si després la realitat és que, per exemple, a les persones més necessitades, les que tenen concedida la renda garantia de ciutadania, no se’ls paga.

 

“Estos pressupostos deixen ben clar que comptem amb el govern d’un partit que sap que no continuarà governant després de les eleccions autonòmiques de 2015. Deixen un legat nefast per a qui vinga darrere, com evidencia l’espectacular augment d’un 17,4% de la partida per a fer front al pagament del servei de la deute, situant este concepte en 5.003,05 milions d’euros. Estem parlant d’una xifra només comparable a la de la Conselleria de Sanitat la qual cosa posa de relleu com de nefasta ha sigut la gestió del PP al front de la Generalitat, ofegada per un deute desorbitat”.

 

Per a Mollà “després de conèixer estos pressupostos queda més clar que el nostre territori necessita un govern de veritable canvi en 2015, que ha de tirar al fem estos comptes presentats hui i aplicar polítiques que aposten per una recuperació econòmica i social de tots els valencians i valencianes”.