Bota al contingut principal
  • “La fiscalia ha d’investigar en què s’han gastat els diners dels valencians perquè estem convençuts de què una part important de les despeses de caixa fixa han anat a parar a la corrupció del PP”.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat hui que “amb tot el que ja es coneix sobre les irregularitats en les despeses de caixa fixa en les distintes conselleries entenem que la justícia hauria d’actuar”.

Eixa acció de la justícia hauria de començar perquè la fiscalia demanara a la Generalitat les factures de caixa fixa, eixes mateixes factures que el TSJCV ha sentenciat que el Consell ha de facilitar a Compromís i que l’executiu de Fabra ha anunciat que no van a entregar-nos, presentant un recurs al Tribunal Suprem”.

Segons Oltra “El govern del PP es nega a què l’oposició tinguem accés a les factures de caixa fixa perquè amaguen irregularitats com fraccionaments de contractes per afavorir als amics i els luxes a què els alts càrrecs tenien accés a través dels diners públics, les targetes black del Cosell”.

Tot açò s’ha d’investigar ja. No es possible que de la Conselleria que més filtracions de factures han aparegut, l’època de Juan Cotino al front de Medi Ambient es coneguen tantes irregularitats en l’ús de la caixa fixa i no s’estiga investigant. Que damunt diguen que s’han perdut les factures d’eixa època en Medi Ambient és una burla a la intel·ligència dels ciutadans”.

Ahí ha d’entrar ja contundentment la fiscalia ha d’investigar en què s’han gastat els diners dels valencians perquè estem convençuts de què una part important de les despeses de caixa fixa han anat a parar a la corrupció del Partit Popular, per tant a butxaques particulars, tant d’empresaris amics com dels alts càrrecs per a viure la vida dels rics”, ha conclòs Oltra.