Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha assegurat que “al pas que anem, i amb la contínua aparició de més i més casos de corrupció en les files del PP, aquesta formació tindrà autèntiques dificultats per a confeccionar les seues llistes per al proper mes de maig si vol, com diu, fer-les sense imputats”.

Pañella ha contraposat “aquesta contínua aparició en les files del PP de nous casos de pressumpta corrupció que després solen acabar esdevenint judicialment corrupció legalment establerta, amb la situació en què ens trobem les dones i els homes de Compromís, amb més de 400 càrrecs electes i cap ni un imputat” i ha reivindicat que “cal deixar les coses clares, totes les persones que participem en la vida política no som iguals. Les generalitzacions del tipus “tots són uns lladres”, “tots són uns corruptes” i altres de semblants troben sempre al seu davant la fermesa d’una organització i d’una ideologia com la de Compromís que, des de llocs de govern i des de les files de l’oposició, ha mantingut, manté i volem que mantinga en el futur uns valors i una ètica que marquen distàncies amb altres comportaments”.

El diputat de Compromís ha desitjat que “les eleccions municipals i autonòmiques del proper mes de maig, cada vegada més properes, per sort, marquen un abans i un després en el judici de la ciutadania i la seua traducció a les urnes. No podem admetre  de cap de les maneres que la corrupció puga ser justificada ni dissimulada. La vida política del nostre país ha de quedar neta d’una vegada de totes aquelles persones que, amb les seues actituds, perjudiquen greument la visió que té la ciutadania del necessari treball polític en el si de la societat. I, des de Compromís, estem plenament disposats a participar amb totes les nostres forces d’aquesta necessària regeneració”.