Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la petició del fiscal de 3 anys de presó per frau a l’ex president de la Generalitat i expresident de Bancaixa, José Luis Olivas, “demostra, una vegada més, que està tot unit i s’evidencia les íntimes connexions del PP amb el poder financer, amb el poder polítics, amb els empresaris sense ètica, amb la nefasta gestió de les caixes d’estalvi que hem perdut i els negocis dels “amiguitos del alma” als quals tant s’ha afavorit amb els diferents governs del PP”.

Per a Morera, “el president de la Generalitat ha de moure fitxa, està envoltat de persones que utilitzen el seu càrrec per a enriquir-se o per a ajudar il·lícitament a uns altres i això no pot seguir així, el desprestigi del nostre autogovern és total i ara hem de patir, una vegada més, la vergonya de veure a un expresident imputat i amb una petició de presó. De prosperar, demanem que se li retiren tots els *phonors i privilegis que té com a ex president”.

Segons el portaveu de Compromís, “la justícia està desbordada pels mateixos. Són els que han arruïnat les arques públiques, són els que han afavorit el saqueig, són els que ara retallen i ofeguen als ciutadans innocents amb les seues polítiques de falsa austeritat i la seua falta d’idees i projectes. Volem que s’arribe fins a la fi i qui haja actuat incorrectament siga apartat de la vida pública perquè amb les seues accions demostren la seua incapacitat”.