Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “em sembla molt bé que el PP castellonenc vulga afavorir la “convivència entre valencians i catalans”, com diu el senyor Miguel Barrachina. Però el que no es pot fer, alhora, és dedicar-se a combatre un dels màxims lligams que existeixen entre nosaltres, com és justament el fet de la llengua comuna que parlem, amb independència del nom amb què la designem”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “aquests lligams entre les poblacions de les comarques de Castelló i les del sud de Catalunya a qui li les haurien d’explicar el senyor Barrachina i la senyora Vicente-Ruiz és als seus caps de València, que es volen dedicar en les seues lleis de símbols, ells sí, a “posar barreres” i a “elevar fronteres” entre els uns i els altres”.

Pañella ha fet notar que “la raó de ser de Compromís és treballar per la llibertat i el benestar dels i les ciutadanes del País Valencià, i no dedicar-se a dictaminar què tenen dret o no a fer uns altres territoris. Però el que no estem disposats és a seguir-li el joc al PP, que un dia diu blanc i l’altre negre, segons la seua conveniència política electoralista”.