Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la imputació de l’ex president de la cambra autonòmica, Juan Cotino, “era un fet previsible, sabíem que alguna cosa hi havia quan va presentar la seua dimissió amb tanta urgència, sense esperar-se al fet que finalitzara la legislatura per a jubilar-se, que és el més normal”.

Morera considera que amb la imputació de Cotino, home fort del govern de Francisco Camps, “es demostra que la contaminació d’eixe Consell afecta a tots els departaments de la Generalitat i no val amb eixir a declarar que això és el passat i que ara no es faria així, perquè qui pot dir això per part del Consell oblida que amb els seus vots investiren a Camps president en aquesta legislatura o a Cotino com a president de les Corts”.

Per al síndic de Compromís, “la imputació de Cotino és un fet gravíssim i indica fins a on havia arribat la contaminació de les institucions públiques valencianes del govern de Francisco Camps i del Partit Popular. Per això, des de Compromís reclamem una actuació ràpida i urgent per a restablir la democràcia i la decència en la vida pública”.