Anar directament a les notícies

Pañella “El PP voldria donar-li permís de fracking a Montero Energy, diguen el que diguen els tècnics”

Publicat el en Medi Ambient

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat que “el PP s’ho vol muntar com siga des del Consell per a acabar autoritzant-li a Montero Energy l’execució dels seus projectes de fracking al Maestrat i Els Ports, i ho vol fer diguen el que diguen els informes tècnics”.

Pañella ha assegurat que “només calia escoltar les paraules del secretari autonòmic d’Infraestructures, en un esforç per deixar la porta oberta a aquesta empresa per a que puga aportar uns impossibles nous informes que puguen justificar la injustificable no perillositat de les seues investigacions. En comptes de vetllar per la seguretat de les persones i les terres afectades pel projecte de fracking, com és la seua obligació, semblava com si, en el fons, pel que vetllara realment fora pel funcionament i l’execució de les obres per part de l’empresa”.

El diputat de Compromís ha ratificat “la nostra postura de no permetre ni la més mínima cessió a les pressions d’aquesta ni de cap altra empresa que vulga dur a terme processos de fracking a les nostres terres, en contra dels informes autoritzats dels tècnics i els experts. Ja ha quedat suficientment clar que l’aplicació d’aquesta tècnica extractiva seria tremendament nociva per al Maestrat i Els Ports, i per tant el que cal fer és prohibir-la d’una vegada, sense mitges tintes ni portes entreobertes de cara al futur”.