Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat que “el PP s’ho vol muntar com siga des del Consell per a acabar autoritzant-li a Montero Energy l’execució dels seus projectes de fracking al Maestrat i Els Ports, i ho vol fer diguen el que diguen els informes tècnics”.

Pañella ha assegurat que “només calia escoltar les paraules del secretari autonòmic d’Infraestructures, en un esforç per deixar la porta oberta a aquesta empresa per a que puga aportar uns impossibles nous informes que puguen justificar la injustificable no perillositat de les seues investigacions. En comptes de vetllar per la seguretat de les persones i les terres afectades pel projecte de fracking, com és la seua obligació, semblava com si, en el fons, pel que vetllara realment fora pel funcionament i l’execució de les obres per part de l’empresa”.

El diputat de Compromís ha ratificat “la nostra postura de no permetre ni la més mínima cessió a les pressions d’aquesta ni de cap altra empresa que vulga dur a terme processos de fracking a les nostres terres, en contra dels informes autoritzats dels tècnics i els experts. Ja ha quedat suficientment clar que l’aplicació d’aquesta tècnica extractiva seria tremendament nociva per al Maestrat i Els Ports, i per tant el que cal fer és prohibir-la d’una vegada, sense mitges tintes ni portes entreobertes de cara al futur”.