Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha indicat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que la Conselleria d’Educació ens aclarisca quan té previst posar en marxa l’edifici de l’IES Virgen del Remei destinat a la Formació Professional”.

 

Mollà ha apuntat que “està pendent finalitzar la construcció de l’edifici i dotar-lo del material necessari per als graus relatius a química i la indústria alimentària que acollirà i, per tant, volem que el Govern valencià ens indique quan té previst posar en marxa esta infraestructura”.

 

“La Conselleria d’Educació ha d’indicar en quina situació es troba l’actuació i aclarir la data de posada en marxa de l’edifici, per tal de garantir estes infraestructures a la comunitat educativa”, ha subratllat.

 

Alhora, la diputada de Compromís ha destacat que“volem que el Govern valencià aclarisca quina part s’ha finançat des de l’administració local i quina des de l’autonòmica” i ha recordat que “és responsabilitat de la Conselleria d’Educació l’ampliació d’este centre, tot i que l’Ajuntament d’Alacant haja volgut avançar part del cost de l’obra”.