Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha mostrat “el nostre gran  escepticisme davant de les afirmacions de la consellera d’Infraestructures quan diu que el seu departament ha pagat ja 2’5 milions d’euros que devia a les 5.000 famílies beneficiàries de les ajudes a la vivenda; i aquest escepticisme s’incrementa quan  l’associació que agrupa les famílies afectades ho nega i continua reclamant els diners”.

El diputat de Compromís ha afirmat que “la lamentable experiència de tantes ocasions anteriors ens du a creure més en el que diuen les persones afectades que no en allò que afirma la consellera. Per això, i per a eixir de dubtes, li hem presentat una pregunta parlamentària per a que ens aclarisca quan s’han pagat presumptament eixos dos milions i mig que diu haver pagat, quines persones han estat les beneficiàries i basant-se en quins criteris s’han distribuit. Perquè el que sabem, sempre pels afectats, és que els havien promès el passat setembre una partida de 40 milions per a afrontar el deute, però de la tal partida ja no se n’ha sabut res més, i no apareixen a més consignats en els pressupostos per a l’any vinent”.

Pañella ha afirmat que “és tremendament injust jugar amb els interessos bàsics d’unes persones que compten amb aquestes diners, aprovats per llei, per a fer front al pagament d’un dels elements de primera necessitat, com és l’habitatge familiar. I donar-los llargues una i una altra vegada a les persones afectades és d’una crueldat inadmissible i inqualificable”.