Bota al contingut principal

Com era d’esperar, el govern d’Alberto Fabra ha tornat a no complir amb els deures imposats per la troica al govern central i no ha complit l’objectiu del dèficit de l’1%, com sí que han fet la majoria d’autonomies. El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el secretari d’Estat, Antonio Beteta, “el que fa és burlar-se dels valencians, i ho fa perquè sap que pot, perquè ningú del PPCV, començant pel seu president, van a contradir-lo en res i perquè Alberto Fabra mai ha reivindicat el pagament del deute històric ni un millor finançament per al País Valencià, que és el que necessitem per als nostres serveis públics, per atendre a la ciutadania i perquè no ens pose la cara roja ningúdel govern central”.

Morera ha recordat que el passat estiu, “ja vàrem predir que el Consell no seria capaç de complir amb els objectius de dèficit imposats des de Madrid. S’està retallant per a res, perquè la tissora s’ha aplicat contra els treballadors públics i contra els ciutadans i els seus efectes es noten en el serveis públics més essencials, però no s’ha retallat per a res en alts càrrecs, en luxes per als consellers i els seus equips i continuem pagant el forat del saqueig de les bogeries com l’aeroport de Castelló, sense que ningú torne ni un cèntim dels que s’han llevat a milers i milers al benestar de les valencianes i els valencians”.

Per al portaveu de Compromís, “Fabra no sols ha suspès els exàmens econòmics que li posen des de Madrid, si no que fa temps que ha suspès com a president, perquè no atén les necessitats del nostre poble ni sap reivindicar el que és nostre i ens neguen sistemàticament. A diferència del silenci del PPCV, nosaltres mai callarem i reclamarem un millor finançament per al País Valencià, que hui per hui som dels més marginats pel govern de Rajoy”.