Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha indicat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que el Govern valencià aclarisca si té previst rescindir el contracte de compra-venda de la residència de temps lliure de Sant Joan que té amb l’Ajuntament d’este municipi, després que l’equip de govern haja proposat rescindir-lo”.

 

Mollà ha recordat que “l’Ajuntament comprava este immoble amb l’objectiu de cedir-lo després a la UCA, que tenia previst implantar-se en este municipi, una operació urbanística incomprensible, ja que contempla que el consistori regale un immoble a un centre privat, a més de complexa i arriscada”.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha assenyalat que “la Generalitat ha d’explicar ara si el contracte amb l’Ajuntament de Sant Joan va a rescindir-se i si, en cas afirmatiu, va a demanar costos al consistori per aturar l’operació”.  

 

D’altra banda, Mireia Mollà ha apuntat que “volem que la Generalitat ens explique si la tramitació continuarà exclusivament a través seua i, en definitiva, si té intencions de seguir endavant o no este projecte que, a més, suposa, junt a la Universitat Mare Nostrum del Campello, una competència deslleial amb les universitats públiques amb les que comparteix espai geogràfic i titulacions”.

 

“Des de Compromís ens hem posicionat des d’un principi en contra de la instal·lació d’un centre universitari que oferta titulacions que ja s’estan impartint en universitats veïnes i que, per tant, no atén a cap criteri racional de mapa de titulacions”, ha conclòs.