Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que “anem a registrar diverses preguntes parlamentàries per a que la Conselleria d’Infraestructures explique si està previst prendre mesures davant els múltiples accidents que es registren en el servei deTram, especialment en la línia 2 entre Alacant i Sant Vicent del Raspeig”.

 

Mollà ha indicat que “en el que portem d’any s’han registrat fins set accidents entre vehicles i els trens d’esta línia, una xifra prou alta com per a que la Conselleria d’Infraestructures estudie quines han sigut les causes d’estos sinistres i prenga les mesures possibles per evitar que tornen a repetir-se”.

 

En este sentit, el secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha apuntat que “no volem que esta línia es convertisca en un punt negre ferroviari, com el que ja patim en altres zones del municipi, cas d’Aiguamarga, amb el servei de tren”.

 

“Per tant, instem a la Conselleria a estudiar este cas i posar en marxa les accions que calguen per garantir la seguretat de la línia i dels milers de passatgers que fan ús del seu servei, doncs cal actuar amb rapidesa abans que es registre un nou accident”, ha conclòs Ignasi Bellido.