Bota al contingut principal

Compromís denuncia l’emissió de resolucions per un import de 37,4 milions d’euros que no comporten cap obligació per a la Generalitat.      

“Exigim claredat i informació als afectats, i proposarem la creació d’una comissió d’investigació sobre l’assumpte a Les Corts Valencianes” ha conclòs Ferri.

Per a Ferri “la consellera Bonig està enganyant a milers de valencians i valencianes que poden arribar a pensar que tenen concedida una ajuda quan realment la Generalitat no les reconeix. La consellera prefereix confondre a la ciutadania en lloc de dir que no tenen fons per a fer front al pagament de les ajudes. És una situació molt greu perquè al deute de 240 milions que es tenia amb 50.000 famílies s’afegeix este nou problema de vora 40 milions i 6.000 famílies més”.

Les persones que compten amb aquestes resolucions es troben en una situació d’incertesa ja que veuen que no han vist denegades les seues peticions, però quan busquen més informació se n’adonen que la Generalitat no ha adquirit cap tipus d’obligació de pagament amb ells.

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha denunciat hui en roda de premsa que la conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient ha emés 5.857 resolucions per un import de 37 milions d’euros en àmbits com la compra, el lloguer, la promoció o la rehabilitació d’habitatges que no comporten cap obligació per a la Generalitat. Aquestes resolucions es limiten a “reconèixer el compliment dels requisits” per a futures convocatòries.