Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’apertura de juí oral contra l’ex president de la Generalitat i ex president de Bancaixa, José Luis Olivas, “és un fet molt preocupant que demostra allò que hem dit en moltes ocasions, quan hem afirmat que hem estat governats per una autèntica màfia de gent que ha estat en els llocs importants de decisió per a beneficiar-se personalment”.

Segons Morera, “que un ex president de la Generalitat i de Bancaixa, del PP, haja atorgat un crèdit sospitós com a president de Bancaixa al nebot de Juan Cotino i després li presente més tard una factura de mig milió d’euros com assessor per defraudar a Hisenda, és un clar cas de delinqüència de coll blanc”.

El portaveu de Compromís en el parlament valencià espera que la justícia “els faça pagar tot el mal que han fet i que retornen els diners que s’han endut de manera totalment fraudulenta. També, exigim la retirada de tots els títols i honors com a ex president perquè la seua presència en la banqueta dels acusats embruta el nom de les institucions valencianes”.