Anar directament a les notícies

Compromís celebra el triomf de l’ecologisme pacifista “enfront de les pressions desmesurades d’els qui volen esclavitzar econòmica i ideològicament”

Publicat el en Llibertat i Igualtat Medi Ambient

El diputat verd de Compromís en les Corts Valencianes, Juan Ponce, ha celebrat que els coneguts com “els 17 de Cofrents” no hagen de fer front a penes de presó. Segons Ponce, “la justícia ha actuat amb trellat i, el més important, amb independència i sense deixar-se pressionar pels poderosos, per aquells que volen esclavitzar econòmicament i ideològicament a la societat”.

Ponce ha destacat la “valentia i l’exemple que donen a la societat els 16 activistes i el fotoperiodista que van realitzar una acció pacífica i de protesta en l’obsoleta central nuclear de Cofrents. La seua acció serà recordada per les generacions futures, igual que seran recordats aquells que han intentat criminalitzar el moviment ecologista i han intentat, per tots els mitjans, acabar amb la llibertat d’expressió i intentar empresonar a els qui defensen un planeta viu i amb vida per davant”.