Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha afirmat que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, està en el càrrec “per Gürtel, perquè va haver de dimitir Francisco Camps, va ser designat a dit des de Madrid, i acabarà el mandat amb la sospita de Gürtel”.

Morera ha fet aquestes declaracions en relació amb l’últim acte del jutge que instrueix a València el cas Cürtel sobre suposat finançament il·legal del PPCV.

Per al portaveu de Compromís, és “totalment preocupant” que Fabra “no haja donat un colp a la taula i haja tirat els corruptes del seu grup parlamentari” així com “de la vida pública”.

La “línia roja” del president de la Generalitat “no serveix”, ha afegit, i “per tant és un president que no sap i que ens ha portat als valencians a les majors cotes d’indecència en les institucions públiques de la nostra autonomia”.

Per a Morera, l’acte judicial és més una “mala notícia”, que al seu judici “desacredita una vegada més al PP”.

Els valencians, ha assegurat, “farem fora tot aquest grup que ha instal·lat la màfia en les nostres institucions” i “han estat incapaços de treure’n la corrupció”.

Fabra, ha conclòs, “és un president que va entrar amb el Gürtel i sortirà amb el Gürtel”.