Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha apuntat hui que “el grup popular ha rebutjat les esmenes del nostre grup parlamentari als pressupostos de la Generalitat per a 2015, entre les que es trobaven inversions fonamentals per a Alacant en diferents àmbits”.

 

Mollà ha assenyalat que “entre les propostes rebutjades pel PP es troba la reforma integral del CEIP Manjón Cervantes, pendent des de fa cinc anys, i la construcción de dos centres d’educació infantil en els barris de la zona sud de la ciutat d’Alacant”.

 

“Alhora, han desatès la nostra petició de destinar una partida a les obres per finalitzar la construcció del túnel del Tram per la Serra Grossa, així com l’adequació del barranc de les ovelles en el barri de Sant Gabriel”, ha destacat la diputada de Compromís, que ha afegit que “també havíem sol·licitat la finalització de les obres de construcció de l’observatori ambiental de la zona nord d’Alacant”.

 

Per a Mireia Mollà, “malauradament no es tracta d’un fet novedòs, si tenim en compte que estes reivindicacions han estat ignorades de manera sistemàtica pel Govern del PP, amb el perjudici que això genera en la qualitat de serveis públics que rep la ciutadania”.

 

D’altra banda, la diputada autonòmica ha explicat que“Compromís va presentar ahir una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia contra el Consell per aprovar uns pressupostos que preveuen uns ingressos que no tenen cobertura legal”.