Bota al contingut principal

La coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha volgut encoratjar els ciutadans i ciutadanes a participar en les eleccions primàries que la coalició celebrarà el dissabte 31 de gener de manera presencial i entre el 28 i el 30 de forma telemàtica.

 

Oltra ha destacat la gran importància d’este procés de primàries de Compromís, en què “per primera vegada una formació política amb representació parlamentària confeccionarà les seues candidatures electorals per a les autonòmiques i municipals en unes primàries obertes a la ciutadania”.

 

“Així, en sintonia amb l’horitzontalitat que caracteritza el projecte de Compromís, van a ser els veïns i veïnes del territori valencià majors de 16 anys els que determinen quins seran els candidats que aniran en les nostres llistes per a les eleccions del pròxim 24 de maig”.

 

La inscripció per a formar part del cens de votació de les primàries de Compromís es pot realitzar fins el 21 de gener a través de la pàgina web de la formació, primaries.compromís.net.

 

Un total de 433 candidats i candidates són els que la ciutadania podrà triar per a les llistes municipals i autonòmiques de Compromís en unes eleccions en què Mónica Oltra serà la candidata de la coalició a la Presidència de la Generalitat en ser la seua l’única candidatura en presentar-se i aconseguir els avals necessaris.