Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup de Compromís a les Corts, Mònica Oltra, ha explicat que la Fiscalia ha obert una investigació per una denúncia de Compromís per la pressumpta malversació de fons en relació a la gestió pública dels centres d’Ensenyament concertats per la Conselleria d’Educació. En aquest sentit, Oltra ha explicat que del que està en contra la seua formació és de la malversació de fons, dels delinqüents i que els diners dels valencians no vagen on haurien d’anar.

En aquest sentit, Oltra ha explicat que “no entenc per què el senyor Fabra no està preocupat perquè a la Conselleria d’Educació s’haja produït un registre de la Guàrdia Civil buscant una presumpta malversació de fons públics, de diners que havia d’haver anat a l’escola concertada i que no hi han anat”.

Per a la diputada de Compromís, els pares i mares de l’escola concertada estan pagant, mentre la Conselleria envia els diners que ha d’anar a les escoles a un altre lloc. En aquest sentit, ha subratllat que “no estem atacant l’escola concertada, estem defensant als nens de la concertada i als pares i mares, que han de pagar, mentre la Conselleria presumptament està malversat estos fons públics”.