Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “quan el Consell pretenia donar una imatge “normal” de l’aeroport de Castelló com un lloc d’on despeguen i aterren avions, ara es comet una nova pifia, que retorna aquesta instal.lació al món de les bromes i els acudits. De veritat que ningú no es va adonar a temps que l’empresa que presta el servei a terra no tenia l’autorització d’AESA per a fer uns vols a determinades hores? Quin estudi han fet del funcionament que resulta que tenen permís per a vols a hores que no vol ningú i en canvi quan troben un client resulta que no poden volar a les hores que aquest client els demana?

Pañella ha assegurat que “quan no és per una cosa és per una altra, però el fet és que aeroport de Castelló continua sent sinònim d’irracionalitat i de ridícul. I això té responsables: Lavalin, empresa adjudicatària de la concessió; Lesma, l’empresa que no té l’autorització per a funcionar a determinades hores; i el Consell, que hauria de vetlar per a que tot funcionara correctament. El que no pot ser és que tornem a “anar en llengües” per una nova errada, que no contribueix precisament a millorar la imatge, a hores d’ara tan lamentable, d’aquest aeroport”.

El diputat de Compromís ha anunciat que “presentaré una pregunta parlamentària al Consell, per a saber què ha passat per a que s’haja hagut de cancel.lar aquest vol, de qui és la responsabilitat dels fets i quines exigències li pensa formular el Consell a Lavalin per a que errades com aquesta no es tornen a repetir mai més”.