Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “el fet que al PP no li feia cap gràcia el Corredor Mediterrani i preferia el Corredor Central, que passava per Madrid, és un fet conegut de tots. Però com Europa els va obligar a acceptar el Corredor Mediterrani –recordem aquella votació de 26 a favor i només ells en contra—ara ja no s’atreveixen a oposar-s’hi directament. I, en comptes d’això, el que fan en la pràctica és boicotejar la seua execució, posant-li tota mena d’entrebancs tècnics”.

Pañella ha assegurat que “quan es té autèntica voluntat política de tirar endavant una infraestructura, aquesta avança sempre amb rapidesa, i tots els problemes tècnics que puguen sorgir es resolen amb decisió; en canvi, quan una obra es fa a contracor, i més per fer veure a la Unió Europa que s’està executant que no per pròpia convicció, tot són problemes, entrebancs i retards, que si es volguera es podrien resoldre amb un colp de puny damunt la taula, però que es deixen podrir i eternitzar”.

El diputat de Compromís ha declarat que “ara ens comuniquen un nou ajornament de les obres, i ja parlen de l’estiu de l’any 2016, que ves a saber quan serà realment. Avui és un paper que manca, demà un concurs que no s’ha fet, despús demà una maquinària que no arriba… En realitat, una mena de “resistència passiva” a l’execució d’unes obres que no els agraden i que els imposen des d’Europa. I, mentrestant, cada dia que passa sense el Corredor, l’economia valenciana es ressent més i més. Cosa que a ells, en realitat, els importa ben poc”.