Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “els pares i mares de la zona del Raval Universitari de Castelló desconfien de la promesa del PP de dur endavant un segon col.legi al seu barri, ja que el Manel Garcia Grau es troba completament congestionat. I tenen tota la raó en aquesta desconfiança, perquè en els pressupostos de la Generalitat per a enguany no apareix cap partida amb aquesta destinació”.

Pañella ha afirmat que “en vista dels fets, li he presentat una pregunta parlamentària a la consellera d’Educació, per a que ens diga si la promesa de la construcció d’aquest segon centre educatiu a la zona del Raval Universitari de Castelló és certa i, cas que ho siga, amb quins diners compten per a construir-lo i a càrrec de quin pressupost”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “molt ens temem que haja passat, una vegada més, allò que “la llengua no té os”, i des del PP castellonenc s’hagen fet promeses d’allò que agradaria escoltar als seus interlocutors, però sense cap base concreta ni cap despesa prevista per a aquesta finalitat. I, evidentment, ratifiquem el nostre suport als pares i mares de la zona en la seua justa exigència de la construcció d’aquest segon centre escolar, clarament necessari en un barri com aquest, en expansió i amb un nombre cada vegada major de parelles joves que van tenint fills”.