Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “en el tema de les obres del col.legi Pedro Alcazàr de Nules, el PP està jugant amb els pares i mares d’aquest centre com allò del conte que li va mostrant la safanòria a l’animal per a que continue avançant, però sense mai poder arribar a assolir-la”.

Pañella ha recordat que “durant els set anys que du el tema en dansa, hem preguntat repetidament en les Corts per l’estat de les obres, i sempre se’ns ha respost que “estamos en ello”, que ara sí, que aquesta vegada ja era la definitiva. I així un any i un altre any, i mentrestant les xiquetes i xiquets del centre continuen escolaritzats en barracons. La darrera, el president Fabra va dir que el centre estaria licitat abans d’acabar l’any 2014. Estem en el 2015 i de la licitació ni se sap res, i ara l’administració del PP es limita a dir als pares i mares que estarà “aviat”, però sense ni tan sols donar-los cap data”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “en vista dels fets, ara, una vegada més, tornarem a preguntar en Corts per l’estat de la situació, per què no s’ha acomplert el nou plaç que havia promès públicament el president, què pensen fer sobre el tema, quina data tenen prevista per a la licitació de les obres i quina per a la seua execució i acabament, i per què s’ha enganyat repetidament els pares i mares del centre assegurant-los falsament que anava ja a dur-se a terme la licitació i l’inici de les obres sense que aquesta promesa es fera mai realitat”.