Bota al contingut principal

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha retret al Consell que no haja actuat abans respecte a la intendent del Palau de les Arts, Helga Schmidt, “quan fa ja molt de temps que hi havia sospites de greus irregularitats en la seua gestió”.

Oltra, estima que, amb el registre del Palau de les Arts i les conseqüents detencions la Justícia està fent la seua feina i ha lamentat que, “al final, no només ha estat escandalós el tractament dels diners públics per part de la responsable de l’òpera, sinó que hi ha indicis de delicte”.

La parlamentària de Compromís ha assenyalat que “a totes les irregularitats que ja havíem denunciat en la gestió del Palau de les Arts ara se sumen indicis més que raonables de criminalitat. Les responsabilitats polítiques sobre aquest escàndol cal reclamar-les als que van nomenar a aquestes persones i els van donar màniga ampla per desviar els diners públics”.

“Avergonyeix que els titulars de la política valenciana estiguen relacionats en els últims mesos i anys amb els casos de corrupció i amb els presumptes corruptes. La corrupció està en la medul·la òssia del Partit Popular, estan inhabilitats per governar, són els responsables del saqueig i del desviament de diners dels valencians”, ha conclòs Oltra.