Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat que “el PP del Consell ha pres el pèl de manera sistemàtica i continuada als pares i mares dels centres Regina Violant d’Almassora, Cardenal Tarancón de Borriana i Pedro Alcázar de Nules. A tots tres du anys prometent-los la construcció dels nous col.legis, i assegurant-los que sí, que aquesta vegada és de veritat. I abans haurà d’abandonar el PP la Generalitat, expulsat del govern per les urnes, que hauran començat realment aquestes obres”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “aquests retards no són fruït de l’atzar, ni tan sols estan directament relacionats amb la crisi econòmica; la causa última és el total desinterés del govern del PP cap a l’ensenyament públic, que voldria deixar com a perifèric i marginal dins del sistema educatiu”.

Pañella ha afirmat que “ben al contrari, des de Compromís veiem l’educació pública com la bàsica i com aquella que des del Consell caldrà impulsar i estimular a partir del maig, quan canvie per complet la composició del govern autonòmic. I, per això, pares i mares del Regina Violant, del Cardenal Tarancón i del Pedro Alcázar tenen el total compromís  de Compromís, valga la redundància, que la construcció dels seus nous centres serà la nostra total prioritat quan tinguem responsabilitats de govern després de les eleccions del maig”.