Bota al contingut principal

La diputada de Compromís i cap de llista autonòmica per Alacant, Mireia Mollà, ha assegurat hui que“Compromís som la garantia del canvi que ha d’arribar en les pròximes eleccions del mes de maig, ja que hem demostrat el nostre paper fonamental en Les Corts, la tasca honesta i honrada que hem realitzat als municipis on governem i també la feina decidida als llocs on som oposició”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui per presentar els primers candidats de la llista autonòmica de Compromís per Alacant. A més de Mollà, en la roda de premsa han estat presents Rafael Climent, número dos de la candidatura, i Josep Nadal i Cristina Rodríguez, número tres i quatre, respectivament.

 

La cap de llista de Compromís ha assenyalat també que “a més, tenim un valor afegit davant estes eleccions en les que es preveu un resultat molt plural, i es que per la nostra mateixa composició hem demostrat que som capaços de gestionar la pluralitat, que som garantia d’enteniment, consens i diàleg”.

 

En este sentit, Rafa Climent ha apuntat que “esta tasca l’hem demostrat en el gran número de propostes que hem realitzat tant a Les Corts, com al Congrés dels Diputats i ara al Parlament Europeu i allò més destacable d’estes iniciatives és que les hem de la mà de la ciutadania, pel que ara esta transformació de la societat la farem també amb companyia de les persones”.

 

“Si hi ha algún projecte que pot donar solidesa es Compromís amb la nostra feina basada en uns valors molt clars: la participació, la transparència, la justícia social, la solidaritat i la sostenibilitat i que han sigut posats en pràctica”, ha afegit.

 

Per la seua banda, Josep Nadal ha afirmat que “el temps dels partits tradicionals ha passat i la gent està esperant un canvi profund, però un canvi amb persones que realitzen una tasca seriosa i responsable, que és el que aportem des de Compromís, com hem demostrat als nombrosos municipis on estem presents”.

 

Així mateix, Cristina Rodríguez ha destacat que “els candidats que hui ens presentem som el resultat d’un procés de primàries molt positives, en primer lloc perquè no ens hem quedat només en l’elecció del cap de llista, sinó de tota la candidatura, i en segon perquè han participat un gran número de persones –s’apuntaren més de 40.000 persones- que ens han mostrat el seu recolzament”.