Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha indicat hui que “tornem a insistir en la necessitat de que la Conselleria d’Infraestructures prenga mesures davant els múltiples accidents que s’han registrat en els últims mesos en la línia 2 del Tram d’Alacant”.

 

Mollà ha explicat que “davant els diversos accidents que han ocorregut en este línia del Tram, des de Compromís registràrem una pregunta parlamentària per a que la Conselleria d’Infraestructures ens explicara si tenia previst prendre alguna mesura al respecte”.

 

“Però en la seua contestació, el Govern valencià es limita a dir que els accidents patits per eixa línia des que es va inaugurar són aliens a la circulació tramviària i que, en tot cas, FGV estudia cadascun dels accidents ocorreguts i adopta, al seu torn, les mesures correctores adients, ha afegit.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha destacat que “en tot cas, Infraestructures no ens indica mesures concretes per a esta línia que vagen a portar-se a terme i entenem que, després de huit accidents en 2014, estes actuacions són necessàries per prevenir nous”.