Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut en les dependències del grup parlamentari al President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval), Emili Villaescusa. La reunió s’emmarca dins de la ronda que està fent la confederació amb els diferents partits polítics amb la finalitat d’aportar propostes per als programes electorals.

Segons ha declarat Morera al termini de la reunió, “la trobada, com totes les que hem fet amb Concoval ha estat molt positiva i anem a a prendre bona nota de totes les propostes que ens han fet arribar i amb les quals, tenim molts punts en comú. Des de Compromís sempre hem defensat la gran tasca del món cooperatiu valencià en la implantació i desenvolupament de l’economia social, un model que genera i que manté molts llocs de treball en tot el territori valencià i que connecta molt amb l’Economia del Bé Comú. També, la fórmula de les cooperatives és també clau per a la recuperació de serveis públics que han estat privatitzats pel PP i serà puntal per a eixir de la crisi i que es podran gestionar d’una forma molt eficient”.

Morera ha assegurat que traslladarà les proposotes de Concoval a la sectorial d’Economia de Compromís, “perquè es tinguen en compte les reivindicacions del cooperativisme valencià, que reclama ser un agent social reconegut per la Generalitat i que la seua confederació siga consultada en tots els temes que afecten a les empreses que representa”.