Bota al contingut principal

Mireia Mollà: “Sembla massa casualitat la pèrdua d’uns documents que són clau en la instrucció de la peça 3 del cas Blasco.

 

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha demanat la compareixença en Les Corts de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, després que haja transcendit que el seu departament ha extraviat els expedients sobre el projecte de l’Hospital d’Haití que investiga la jutge del cas Blasco.

 

Mollà ha assenyalat que “és un escàndol, sembla massa casualitat la pèrdua d’uns documents que són clau en la instrucció de la peça 3 del cas Blasco. Aquesta pèrdua de l’expedient beneficia clarament la defensa de l’ex conseller Rafael Blasco”.

 

“La Conselleria de Benestar Social tenia l’obligació de custodiar aquests documents per això des de Compromís exigim la compareixença urgent de la consellera perquè done explicacions sobre com s’ha pogut produir aquest greu fet. Aquesta compareixença es pot produir perfectament en el ple que es celebrarà a l’última setmana de març i que tancarà la legislatura”.