Bota al contingut principal

La diputada a les Corts de Compromís i candidata a la presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, ha visitat la vesprada de hui el parc de Sant Pere per mostrar el seu suport al veïnat de sant Pere i interessar-se per l’estat de les persones que durant quatre dies mantenen el tancament a l’espai verd per protestar contra el projecte de destrucció d’una part de l’emblemàtic parc.

Oltra, qui ha acudit acompanyada de la la portaveu a l’Ajuntament i candidata a l’alcaldia, Lorena Milvaques i la secretària local de Compromís, Laura Morant, ha tingut unes paraules molt dures contra Arturo Torró, a qui ha acusat de governar d’esquenes al seu poble: “Intentar instaurar la por amb mesures penals per evitar que la gent defense el que és seu és una manera de governar autoritària. No entendre que la ciutadania no vol que es gaste el que no té i que empitjore la seua qualitat de vida. Segur que la Gandia pot fer moltes coses més urgents i necessàries amb eixos 600.000 euros, que destrossar un parc per asfaltar-lo i convertir-lo en una plaça”.

La candidata de Compromís ha assegurat que el canvi valencià passa per fer fora a polítics que governen amb despotisme i autoritarisme des de la cadira de l’Alcaldia, amb  projectes polítics compartits amb la gent, basats en el diàleg. “El senyor alcalde ha de saber que estarà mentre la gent vullga. No pot ser un alcalde absolutista que impose la seua voluntat al poble”.