Anar directament a les notícies

Ponce: “Bonig ha de donar explicacions pels gravíssims danys forestals que estan causant les ajudes per a l’extracció de biomassa”

Publicat el en Medi Ambient

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha presentat una nova bateria d’iniciatives parlamentàries en Les Corts perquè la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, “done explicacions, aclarisca i depure responsabilitats respecte a les ajudes que s’estan concedint per a l’extracció de biomassa forestal”.

Segons Ponce “l’administració autonòmica valenciana ha concedit ajudes a unes quantes empreses per a l’extracció de biomassa forestal que en la seua execució, aquesta extracció, està causant gravíssims danys als nostres ecosistemes forestals”.

“Així mateix -denuncia el parlamentari de Compromís- s’està incomplint bona part dels preceptes que s’han de complir per atorgar aquestes ajudes. Des de Compromís considerem que no és acceptable que s’estiguen subvencionant accions destructives i que s’estiguen donant les ajudes de forma irregular, sense complir els requisits”.