Bota al contingut principal

La diputada de Compromís i candidata a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “és vergonyós que durant tots estos anys el Govern valencià no haja estat capaç de demandar al Govern central la connexió per tren de l’aeroport de l’Altet, una infraestructura bàsica per a un dels principals aeròdroms de la Mediterrània”.

 

Mollà ha recordat que “de tota esta zona, el de l’Altet és l’aeroport turístic pitjor connectat i davant esta situació, no és que el Govern valencià no haja portat a terme les gestions oportunes davant el Ministeri de Foment, és que ha votat en contra de manera sistemàtica a les iniciatives que hem proposat des de Compromís per a aconseguir esta infraestructura”.

 

Per a la candidata a l’Alcaldia, “la negativa del Govern valencià a defensar la connexió per tren de l’aeroport de l’Altet és del tot lamentable, especialment si tenim en compte que la falta d’esta infraestructura genera clars perjudicis en termes de mobilitat, però també en termes econòmics”.

 

“Alhora, cal tenir en compte que l’alcaldessa d’Elx, Mercedes Alonso, tampoc ha realitzar cap esforç en reivindicar la connexió per tren de l’aeroport”, ha apuntat.

 

Mireia Mollà ha assenyalat que “la reclamació d’esta infraestructura és de sentit comú i, en este sentit, cal denunciar les oportunitats perdudes durant tots estos anys de govern del PP, que demostren la necessitat d’un canvi polític que assegure uns governants compromesos amb el seu territori i que reivindiquen davant la resta d’administracions les inversions necessaris, com representa Compromís”.