Bota al contingut principal

La cap de llista autonòmica per Alacant de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “en el nostre projecte polític és fonamental l’aposta per l’economia productiva i la recuperació de les nostres indústries tradicionals i, en este sentit, Compromís, des del Govern valencià, posarà en marxa les mesures necessàries per reactivar la indústria del joguet a la Foia de Castalla”.

 

Mollà i Rafa Climent, número dos de la candidatura, van participar ahir en l’acte de presentació de la candidatura de Compromís per Onil, que lidera Amparo Monllor.

 

La cap de llista per la circumscripció d’Alacant ha assenyalat que “des de Compromís hem denunciat al llarg d’estos anys el desmantellament d’indústries que s’ha patit a zones de gran potencial, com la Foia de Castalla, per culpa d’un Govern autonòmic que ha apostat per un model caduc d’economia especulativa i ha abandonat les indústries tradicionals”.

 

En este sentit, Mireia Mollà ha explicat que “en Compromís entenem que és fonamental que el Govern valencià dirigisca els seus esforços i recursos a afavorir la transformació del nostre teixit industrial i guanyar en productivitat, una tasca que ha de realitzar-se donant suport al coneixement, la formació i la investigació i el desenvolupament tecnològic”.

 

“Des del pròxim Govern de la Generalitat del que Compromís formarà part treballarem en una política industrial basada en un nou model productiu per assolir una producció de qualitatamb contingut formatiu i tecnològic i compromesa amb el medi ambient”, ha destacat.

 

Per la seua banda, Rafa Climent ha assenyalat que“es tracta d’una aposta estratègica que necessita d’una clara inversió pública en innovació i tecnologia, que contemple també plans específics per a les pimes i que necessita també de la creació d’observatoris per detectar les oportunitats de futur del sector”.

 

“Al mateix temps, cal aconseguir de les empreses compromisos de creació de treball estable i de qualitat i en el cas de les multinacionals obtenir el compromís de la seua permanència a llarg termini al nostre territori”, ha conclòs.