Bota al contingut principal

La cap de llista autonòmica de Compromís per Alacant, Mireia Mollà, ha assegurat hui que“en Compromís hem treballat estos anys amb valentia per denunciar els abusos del PP i seguirem treballant amb el mateix valor per retornar la dignitat a les persones, doncs volem recordar que estes són les eleccions en les que ens juguem recuperar els nostres drets”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui, després de registrar davant la junta electoral la candidatura autonòmica de Compromís per la circumscripció d’Alacant.

La cap de llista, que ha estat acompanyada d’altres membres de la candidatura, ha apuntat que“entenem que el nostre treball durant estos anys, enfrontant-nos als corruptes i al desgovern del PP, avalen la nostra feina en la defensa dels drets de les persones front els privilegis d’uns pocs i en la defensa de l’honestedat davant l’opacitat”.

 

“En este sentit, des de Compromís ens presentem per a governar la Generalitat Valenciana, amb Mónica Oltra com a presidenta, amb un bagatge demostrat i amb la valentia necessària per solucionar la nefasta gestió dels diferents governs del PP, doncs tenim com a feina fonamental retornar els drets a les persones i reparar els serveis bàsics que han estat desmantellats”, ha ressaltat.

 

Mireia Mollà ha recordat que“la Generalitat Valenciana és la que té les competències en matèries tan bàsiques com Educació, Sanitat, Benestar Social i Ocupació i, per tant, del resultat d’estes eleccions depèn la configuració d’un govern que garantisca a les persones poder viure amb dignitat i comptar amb una administració transparent i participativa”.     

“És l’hora de canviar-ho tot i assolir una societat més justa i, en este sentit, encarem el repte de posar solució a la greu situació de crisi econòmica i social que vivim amb la valentia, l’esforç i el rigor que ens caracteritza”, ha conclòs.