Bota al contingut principal

La cap de llista autonòmica de Compromís per Alacant, Mireia Mollà, ha explicat hui que “en les pròximes eleccions del 24 de maig Compromís estarà present en les deu ciutats principals d’Alacant i, pel que fa als municipis de més de 10.000 habitants, presenta llista en 30 dels 39 existents, el que és una mostra de potència, ganes i il·lusió per enfrontar-nos a estos comicis”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha oferit hui a Alacant, junt a nombrosos membres de les candidatures municipals, entre ells Natxo Bellido, candidat a l’Alcaldia d’Alacant. Alhora, han estat presents Rafa Climent i Josep Nadal, número dos i tres de la candidatura autonòmica.

 

La cap de llista autonòmica ha indicat que “amb esta foto de família donem el tret d’eixida a les eleccions municipals i autonòmiques i ho fem amb unes candidatures que van a propiciar el canvi polític necessari, un canvi que entenem en el seu conjunt, perquè no té sentit circumscriure-ho només a l’àmbit local, sinó que és necessari que aconseguim un canvi polític en coherència tant als municipis com al govern de la Generalitat”.

 

“Parlem, per tant, de governs que van a donar-li sentit a este canvi, que hauran d’atendre l’emergència social i democràtica que estem vivint i que hauran de retornar la dignitat a les nostres institucions”, ha afegit.

 

Alhora, Mireia Mollà, que ha indicat que s’han presentat vora 70 llistes a la circumscripció d’Alacant, ha assenyalat que “el bagatge de la tasca que ha fet Compromís al llarg d’estos quatre anys en els municipis i en Les Corts ens donen l’impuls necessari per presentar-nos forts a estes eleccions i per a fer-ho amb la confiança i amb el certificat de validesa i garantia de canvi”.

 

“La ciutadania ho va a reconèixer i va a situar a Compromís en els ajuntaments i en la Generalitat el pròxim 24 de maig”, ha conclòs.