Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha criticat durament al conseller de Governació, Luis Santamaría, “per comparèixer en la Diputació Permanent de les Corts per no dir res, per no aportar cap dada i per no clarificar el que ha passat a Cortes de Pallàs, per què ha passat, què s’està fent en la muntanya per què passà. Ha tingut eixa oportunitat i no l’ha aprofitada”.

Després de les intervencions del conseller, Morera ha declarat que la compareixença que havia demanat Compromís, “no era per explicar la gestió de les emergències, han fet el que havien de fer, era la seua responsabilitat. La nostra petició de compareixença anava més enllà, volíem saber la veritat, volíem transparència i volem saber què s’està fent en la muntanya per què passà el que ha passat i volem que la ciutadania sàpiga si s’està ocultant alguna cosa. Malauradament, el conseller ha desaprofitat una ocasió per a donar la cara, però ha demostrat també l’autèntica cara del PP, la d’un govern opac, que amaga informació a la ciutadania, que calla per a pagar favors a empreses”.

Morera ha assegurat en la sessió que, “malgrat la gravetat del que ha passat a Cortes, no ens han informat, no ens han lliurat cap informe, no ens han donat cap explicació als grups parlamentaris i el que sabem, ho sabem pels mitjans de comunicació. Insistim que volem que algun responsable de les obres que s’estan fent done la cara i explique què passa, ja que no ho ha fet el conseller”.