Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts i candidat de la coalició al parlament per València, Enric Morera, està convençut que la ciutadania, “posarà al seu lloc, on li correspon i és fora de qualsevol govern al PPCV per tot el mal fet. No han donat cap explicació del que ha passat a la diputació ni tampoc amb les despeses de Rita Barberà i el president de la Generalitat, que també ho és del PP, Alberto Fabra, tampoc ha comparegut per a dir res, no ha donat la cara ni ha depurat responsabilitats”.

Segons Morera, “el president Fabra s’amaga, no està donant la cara en casos molt escandalosos, com el d’Imelsa en la diputació o el de les despeses desorbitades de Rita Barberà. La manca de credibilitat del PP, la manca de lideratge en eixa organització, afegit a les darreres novetats i escàndols dels pitjors governants de la nostra història, provocarà una resposta ciutadana democràtica i pacífica, que s’expressarà a les urnes el proper 24 de maig i que desallotjarà al PP de totes les responsabilitats de govern, perquè han demostrat que no tenen habilitats per a gestionar i governar i, a més, quan ho ha fet ha estat en benefici propi o dels seus”.

El candidat de Compromís ha assenyalat que Fabra, “pot anar a dinar tantes vegades com vulga amb Rus, perquè ja ha fet tard i ningú es creu el seu discurs de línies roges ni de lluita contra la corrupció, Fabra ha perdut la seua credibilitat com a president i el PP ha perdut tota la legitimitat per a governar”.