Bota al contingut principal

  • “En les pròximes eleccions del 24 de maig tenim l’oportunitat de tirar a tots els corruptes de les institucions”.

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, ha afirmat hui sobre el cas de corrupció a la Diputació de València que implica al seu President, Alfonso Rus, que el “problema del PP és que açò no és una qüestió de una poma podrida o de 15 pomes podrides, el problema és que ací està podrida la cistella, tot el PP està podrit “.

Segons Oltra “les converses que han eixit a la llum després de mesos d’investigació el que demostren és que és la seua manera habitual d’actuar. Ells parlen de comissions i compten diners com una cosa normal, habitual i quotidiana”, ha destacat.

La candidata de Compromís es troba hui precisament realitzant actes de pre campanya a la comarca de la Costera que culminaran amb un míting a la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 19:30h, localitat d’on és alcalde Alfonso Rus.

Per a Oltra “els ciutadans hem de dir prou a la corrupció, perquè no és una qüestió de què se’n vaja Rus, o se’n vagen un o dos, se n’han d’anar tots els que han viscut estos anys gràcies a la corrupció. En les properes eleccions del 24 de maig tenim l’oportunitat de tirar a tota la cistella de les institucions, de tirar tota la corrupció i tota la trama corrupta, perquè el PP porta la corrupció en la medul·la”.