Bota al contingut principal

El cap de llista de Compromís a les Corts, acompanyat de l’alcaldessa de Vistabella i número 3 a la llista de les Corts, Belén Bachero, i altres candidats i simpatitzants de la coalició pugen al cim de Penyagolosa l’últim diumenge abans de l’inici de campanya. Bachero ha reclamat “oportunitats per poder viure i treballar als pobles d’interior”

La candidatura de Compromís a les Corts a les comarques de Castelló ha volgut començar amb força el compte enrere per l’inici de la campanya electoral pujant al cim més alt de Castelló, el Penyagolosa. El cap de llista, Vicent Marzà, acompanyat de la número 3 i també alcaldessa de Vistabella, Belén Bachero, a més de diversos candidats i simpatitzants de diferents llistes locals de la coalició, han volgut mostrar així l’empenta i l’energia de Compromís davant el repte de les eleccions del 24 de maig.

“Hem vingut al punt més alt de les nostres comarques per dir ben clar que tenim tota l’energia que cal per canviar-ho tot a partir del 24 de maig”, ha assegurat Marzà durant els parlaments tornats del cim, a Sant Joan de Penyagolosa. “El camí de la transformació que les persones del nostre país reclamen és llarg i dur, molt més que pujar al Penyagolosa, però els valencians i les valencianes estem plens de valentia i d’energia. En les properes eleccions no hi haurà només un canvi, hi haurà un terratrèmol de democràcia, valentia i dignitat que farà fora els corruptes i submisos de les nostres institucions”.

“El projecte transformador de Compromís passa per un pla d’emergència social per rescatar persones i lluitar contra la pobresa, acabar amb la corrupció i retornar la democràcia a la gent i en invertir en economia social i sostenible. Però tot això no serà possible si no apostem fort per la cohesió territorial de les nostres comarques. O tenim un país cohesionat, on la gent puga viure i desenvolupar-se a la costa o a l’interior, o tenim un futur gris”, ha afirmat el cap de llista de Compromís a les Corts.

Al seu torn, l’alcaldessa de Vistabella, Belén Bachero, ha reclamat “oportunitats” per les comarques d’interior: “Per poder tirar endavant necessitem activitat econòmica, i per això són necessàries facilitats per poder viure i treballar, com són les infraestructures de transport i de telecomunicacions, mobilitat i serveis públics dignes”. Per Bachero, “no cal reclamar un hospital a cada poble, per exemple, però sí cal garantir que si una persona de Vistabella es posa malalta té les mateixes oportunitats de guarir-se que una d’Almassora, Castelló…, o qualsevol ciutat”.

fotopenyagolosa“No tenim solucions màgiques”, ha reconegut la número 3 de Compromís a les Corts, “però vos garantim que treballarem dur des dels ajuntaments i les Corts Valencianes per un present i futur digne per les nostres comarques d’interior, des de la proximitat i la valentia, perquè la nostra prioritat són les persones, visquen on visquen”.