Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís a la Diputació de València, Emili Altur, ha exigit a Alberto Fabra, que comunique oficialment a la corporació provincial l’expulsió d’Alfonso Rus, ja que aplicant l’apartat D de l’article 134 de la Llei de Règim Local Valenciana, el secretari de la Diputació haurà de convocar automàticament un Ple per a enviar el President al grup de no adscrits.

“De tota manera”, ha explicat Altur, “en el cas que el PP no comunique en breu la sanció a Rus, donada que l’expulsió és notòria, inste al secretari de la Diputació a actuar d’ofici”. El portaveu de Compromís a la Diputació ha destacat que “a més que caiga tot el pes de la llei als qui hagen clavat mà a la caixa, que tornen els diners presumptament malversats”.

Citació a la comissió d’investigació del sogre de Marcos Benavent

Emili Altur, portaveu de Compromís a la Diputació de València, ha anunciat també que demà a la sessió de la Comissió d’Investigació del cas IMELSA, la qual presideix, citarà a declarar el sogre de Marcos Benavent, Mariano López Sancho, que és qui entrega a la Fiscalia Anticorrupció la documentació que del cas.