Bota al contingut principal

 

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assenyalat hui respecte al cas de corrupció que afecta al President de la Diputació de València, Alfonso Rus que “escolàrem fa bastants anys les cintes del cas Naseiro on un dirigent del PP deia que estava en política per forrar-se i ara estem sentint com compten els euros que demostren que efectivament estan ací per forrar-se. Ho van anunciar fa aproximadament 20 anys i ara compten els bitllets amb els quals s’han forrat amb estes presumptes comissions il·legals”.

 

Per a Oltra “ningú es pot creure al President de la Generalitat i responsable del PPCV, Alberto Fabra, quan assegura que ell no sabia com comptava els bitllets el president de la Diputació, Alfonso Rus, ja que, com s’evidencia per les escoltes era una cosa que tothom sabia en el seu entorn i comptava els diners impunement en públic “.

 

“Quan algú al costat teu està fent això, si no ho saps és perquè no ho vols saber i si ho saps i calles, és perquè no t’importa, ningú pot creure que el PP s’avergonyeix perquè cap de les denúncies ha eixit de dins del PP”.

 

Segons la candidata de Compromís “el dia que el PP denuncie un sol cas de corrupció llavors potser puguem començar a creure en les línies roges però mentrestant l’únic que Fabra ha fet és reaccionar quan la premsa ha tret els casos de corrupció tan vergonyosos als quals estem assistint. Al PP no es reacciona davant de la corrupció sinó davant del fet que se sàpiga i es conega. Fabra està fent una neteja de cara però només quan se suposa que la gent ja s’ha escandalitzat”.

 

“Fabra és el primer beneficiat de la corrupció, és president per la corrupció i la trama sencera, que és el PP, s’ha beneficiat de la corrupció perquè s’ha perpetuat en el poder gràcies a la corrupció. Fabra és molt tolerant amb els comportaments poc ètics i corruptes d’aquells que en el partit li donen suport mentre que s’acarnissa amb aquells que no li donen suport però no per corruptes sinó perquè li incomoden dins del partit “, ha assegurat Oltra.