Bota al contingut principal

“Enfront de la política de privilegis per a uns pocs, Compromís recuperarà els serveis socials, la sanitat pública i l’educació de qualitat que el PP ha tractat de desmantellar, i la millor forma de fer-ho és amb Mónica Oltra de presidenta”

“Continuarem la lluita contra la corrupció fins que tornen l’últim euro i acaben en la presó, perquè el PP no és un partit amb pomes podrides, sinó que s’ha podrit la cistella”

“Ha arribat el moment de deixar enrere la màfia, els amiguismes i la política dels ‘xanxullos’ i donar pas a una nova etapa, de defensa dels drets de les persones, de polítiques socials que donen resposta a les necessitats la gent”.
Així ho ha assegurat el cap de llista de Compromís per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà, qui ha dit que el diumenge es decidix entre dos opcions: “o màfia i continuïtat, o valentia per a recuperar les polítiques per a les persones”.
Marzà ha dit que “Compromís, com ha demostrat tots estos anys, és garantia de política per a la gent, per a donar solució als problemes socials dels nostres pobles i també garantia de lluita contra la corrupció. I la millor garantia és una presidenta valenta com Mónica Oltra”.
Marzà ha assegurat que “Compromís continuarà la lluita contra la corrupció perquè tornen fins a l’últim dels euros que han saquejat, i perquè els corruptes acaben on els correspon, en la presó”. Marzà ha insistit que “per a donar caça als corruptes es necessita la valentia i decisió que ha demostrat Compromís”. A més, ha apel·lat a “la necessitat d’un cordó sanitari contra la corrupció i contra el PP, perquè el PP no és un partit amb pomes podrides, sinó que ha podrit la cistella”.
El candidat de Compromís ha afegit que el diumenge els ciutadans poden donar-li la volta a la situació, deixar arrere el model de la corrupció i apostar per “polítiques socials i per a les persones, perquè volem construir en els pobles i des de la Generalitat una societat millor, i això no es pot fer realitat sobre l’esquena danyada d’un terç de la ciutadania, que viu en condicions de pobresa o a les portes de l’exclusió”. Per a Marzà, “enfront de la corrupció i l’exclusió, Compromís desenrotllarà un pla de xoc contra la pobresa, obrirà els menjadors escolars en període vacacional per a garantir l’alimentació dels nostres xiquets i xiquetes i serà la veu valenta que lidere la lluita per la recuperació dels drets socials, la sanitat pública i l’educació de qualitat que hi ha tractat d’eliminar el PP”.
Segons el responsable de Compromís, “la política de balafiament i l’amiguisme del PP ha suposat un atac contra l’educació de qualitat, amb l’acomiadament de milers de professors i el tancament de col·legis; ha deteriorat la sanitat pública, amb acceleradors que es trenquen en el Provincial, amb llistes d’espera, amb intents de privatitzacioem frenat des de Compromís…”. Front a l’aposta del PP “per uns pocs privilegiats que s’ho podem pagar, el diumenge els ciutadans poden donar un gir a la situació, i fer un pas valent per a recuperar la sanitat pública, l’educació de qualitat i uns servicis públics i socials per a tots, al servei de tots els ciutadans”.