Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha llançat hui un seriós advertiment al Consell en funcions, “i als qui són també des del passat diumenge els liquidadors en funcions de RTVV. Calma, tranquil·litat i que paralitzen tot el procés de liquidació perquè el poble valencià no sols ha dit prou al PP, sinó que ha destituït democràticament als liquidadors nomenats pel PP que en estos moments ni poden ni deuen fer res”.

Morera coincideix plenament amb el comunicat que ha fet públic el comitè d’empresa de RTVV, en el qual també han exigit la paralització del procés de liquidació de la nostra radiotelevisió pública. De la mateixa forma, el portaveu de Compromís considera que seria “una temeritat per part dels liquidadors fer res en estos moments, perquè ara ja és una responsabilitat del nou parlament i del nou Consell que s’ha de formar. De fer el contrari, advertim que des de Compromís no quedarà impune qualsevol acció que es faça per a liquidar allò que ha de ser una eina per a la vertebració del nostre poble i per a la difusió de la nostra llengua i de la nostra cultura”.

Des de Compromís, “hem estat sempre al costat dels treballadors, ens hem compromés en reobrir RTVV després de les eleccions i la ciutadania ens ha fet costat, ha demanat que siga així en les urnes i per tant, ara cal començar a treballar amb il·lusió en una nova etapa de la història valenciana, una etapa de dignificació del que som i dins d’eixa dignificació està la tornada de la nostra radiotelevisió pública com un mitjà plural, de qualitat i en valencià”, segons ha declarat Morera.

Per a Morera, “un dels continguts del canvi valencià que ve és posar en marxa una radiotelevisió pública valenciana del segle XXI, que també siga motor de la nostra indústria audiovisual i que evite els costos i la incertesa de les reclamacions judicials vigents per la nefasta gestió del PP”.