Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, considera que els concursos que ha tret el Consell just abans de les eleccions, “no tenen cap sentit ni van a ser efectius. Recomanem a Fabra i a tot el seu equip que estos últims dies que els resta d’estar en el govern valencià els dediquen per a paralitzar totes les atrocitats que han projectat. El nou govern no acceptarà un concurs perquè facen fotos i vídeos a ningú per valor de més de 300.000 euros perquè eixos diners ho anem a destinar a l’emergència social, com per exemple garantir que els xiquets que ho necessiten tinguen menjador a l’estiu i no anem a consentir noves xoriçades del PP perquè eixa etapa ja és història”.

Morera ha sigut contundent en este aspecte, igual que ja va denunciar la setmana passada la “aberració” de contractar per 200.000 euros una assessoria i gestoria “per a liquidar RTVV, alguna cosa que ja hem advertit que no passarà. Fabra està en funcions i ara, en estos moments, per prudència i per legalitat no ha de dilapidar els diners públics en els seus capricis o en paga de favors. No li l’anem a consentir i si ho fa haurà de respondre per això”.

De la mateixa manera, el portaveu de Compromís ha avisat al Consell que es queden “amb els peus quiets i també amb les mans, perquè alguns companys del seu partit han demostrat tenir-les molt llargues i per eixe motiu exigim que no es nomene a cap intendent del Palau dels Arts, com pretenen. Que mantinguen la calma i que assimilen que el poble valencià s’ha expressat de manera contundent en les urnes per a dir no a les formes d’actuar del PP i com el poble ja s’ha expressat, Fabra i els seus no estan legitimats per a seguir fent tot allò que la ciutadania ha rebutjat”.