Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís i diputat electe per València, Enric Morera, considera que la detenció del delegat del Govern per fets relacionats amb la seua anterior etapa de conseller, “són preocupants perquè qui és el representant del govern central al nostre territori, qui ha de vigilar la legalitat, no pot tindre cap sospita de corrupció”. També Morera diu que estos fets, “demostren el nivell de podridura del PP, que ha aconseguit expandir i portar la corrupció a tots els racons de totes les administracions on eixe partit ha tingut responsabilitats. Per això s’han manifestat els ciutadans en les urnes i el canvi és inevitable, tenim molt de treball, molt a reclamar a aquells que s’han beneficiats i saquejat les arques públiques i hem de netejar a fons totes les institucions, és una qüestió d’higiene democràtica de gran urgència”.

 

Morera ha recordat que en la legislatura que s’ha acabat recentment, “li reclamàrem tota la documentació a la Conselleria de Governació respecte a l’empresa que organitzava caceres i feia regals de gran valor al llavors conseller Castellano. Mai ens van facilitar eixa informació i es van escudar que tot estava correcte. Però quan la policia va a ta casa a les set del matí i t’acaba detenint, per molt delegat del govern que sigues, demostra que les coses no estan tan clares”.

 

El portaveu de Compromís ha assegurat que la notícia de la detenció de Castellano, “ens entristeix perquè el PP és el culpable de la mala imatge que tenim els valencians i valencianes de ser corruptes fins a la medul·la. No som així, no volem que el PP s’atribuïsca la representació d’este poble perquè el nostre poble és un poble digne, honrat, treballador i que paga les conseqüències d’haver tingut als pitjors governants de la seua història, que, afortunadament, ja són història, encara que no s’ha d’oblidar el que han fet i cal deixar a la justícia que seguisca el seu camí i actue amb rotunditat contra aquells que ens han governat i gestionat indignament”.