Bota al contingut principal

El portaveu adjunt de Compromís, Vicent Marzà, ha criticat la política de fets consumats de la consellera d’Educació en funcions, Maria José Català, que a pocs dies de cessar en el càrrec ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana un calendari escolar contrari al consens de la comunitat educativa, i ha decidit interposar un recurs davant la sentència que tomba la rebaremació del professorat interí.

Per a Marzà, “sembla que la consellera Català no s’ha assabentat que la ciutadania ha decidit acabar amb l’època de les ocurrències i les imposicions. No anem a consentir que hipoteque el nou curs escolar amb decisions, com l’inici de curs el 3 de setembre, que van en contra de qualsevol sentit pedagògic, i que compten amb l’oposició de tota la comunitat educativa, des dels directors, fins els sindicats, passant per les mares i pares d’alumnes. Per això el nou govern consensuarà una nova data d’inici de curs”.

“En el mateix sentit, exigim a la consellera en funcions que retire immediatament el recurs a la sentència que tomba la rebaremació dels interins. Ja n’hi ha prou de fer pagar als treballadors i treballadores la incompetència d’un govern que està en temps de descompte. Demà acaba el curs escolar 2014-2015 i estic convençut que el curs 2015-2016 arrancarà amb una aposta ferma per l’educació pública i de qualitat que de ben segur que els mestres i pares i mares ho agrairan”, ha conclòs Marzà.