Bota al contingut principal

El diputat autonòmic de la coalició Compromís, Paco Garcia Latorre, demanarà que es revise la contracta de càtering i servei de neteja de la roba i si no compleixen que es rescindisca el contracte amb les empreses.

Segons García, les presses i mala gestió realitzada en l’obertura de l’hospital de Llíria realitzada pel govern del PP prop d’eleccions està causant greus deficiències en la prestació del servei als usuaris del Camp de Túria i Serrans, ja que segons denuncia el sindicat SATSE València, es posen de manifest els problemes en el proveïment de roba de llit, tovalloles, pijames i uniformes, així com en el càtering. Això evidencia que les contractes no estan oferint uns serveis en òptimes condicions com requereix un centre hospitalari d’aquestes característiques.

Des de Compromís s’instarà a la Conselleria de Sanitat a realitzar un control de les contractes que porten el servei de bugaderia i de càtering perquè complisquen amb les especificacions del contracte, i cas de no realitzar l’estipulat o realitzar-ho en males condicions, es procedisca a la rescissió del mateix.

 “És incomprensible, apunta García, que desaparega roba, o es canvie nova per deteriorada, i que molta de la que retorna de la bugaderia continue bruta i amb restes d’altres persones (pèls). Ja que tractant-se d’un hospital, la desinfecció i neteja de la roba dels pacients com del personal del centre, ha de ser extremadament curosa”.

Igualment, la Coalició exigirà una explicació a la direcció de l’hospital, del per què sabent i coneixent aquestes deficiències, no ha adoptat cap mesura o ho ha posat en coneixement de la Conselleria de Sanitat.