Anar directament a les notícies

Les Corts Valencianes constitueixen les seues comissions

Publicat el en General

Les Corts Valencianes han constituït hui les comissions de la IX Legislatura. Les messes de les comissions han sigut pactades entre tots els grups parlamentaris per aconseguir una representació proporcional de totes les formacions.

En virtut d’este acord Compromís ostentarà tres presidències de comissió, tres vicepresidències i tres secretaries.

La diputada de Compromís Marian Campello ha sigut triada Presidenta de la comissió d’Educació i Cultura, en la constitució de la qual ha assistit el propi Conseller de la matèria, Vicent Marzà. La comissió d’Indústria, Comerç, Turisme i Noves Tecnologies serà presidida per Víctor Garcia i Belén Bachero serà la Presidenta de la comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori.

El parlamentari de Compromís Josep Nadal ha sigut triat Vicepresident de la comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Cristina Rodríguez Vicepresidenta de la comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports i Maria Josep Ortega Vicepresidenta de la comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat.

Així mateix Paco Garcia ha sigut triat Secretari de la comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat, Graciela Ferrer, Secretària de la comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda i Mònica Àlvaro, Secretària de la comissió de Sanitat i Consum.

  • Pep Gomis

    Molt bona sort i a per ells, que es descobrisca tot i que vagen a presó, que es recupera Ràdio Televisió Valenciana i que siga en Valencià, que es promocione la llengua , que s’exigisca conéixer el valencià a tots els polític com es fa amb els funcionari, que no tornem mai a tindre la Cova dels Lladres a Casa, que vagen a presó els que han furtat en les caixes, siguen ex-presidents o el que siga… en definitiva que a les general siga esborrada del mapa aquesta gentola tan impresentable.