Anar directament a les notícies

Ferri: “La multa de la UE l’han de pagar de la seua butxaca aquells que falsejaren els comptes”

Publicat el en Economia i Ocupació

El Síndic de Compromís, Fran Ferri, s’ha referit hui a la multa de 18,93 milions d’euros imposada per la Unió Europea a l’estat espanyol per el falsejament del dèficit de la Comunitat Valenciana en els anys 2011 i 2012.

Per a Ferri “esta multa no l’ha de pagar la ciutadania, l’han de pagar de les seues butxaques aquells que han falsejat els comptes, els que els han auditat i els que han permès aquest frau”.

“No seria just que el nou govern valencià haguera d’assumir la multa per les irregularitats i il·legalitats comeses pel govern del PP. Que els valencians haguérem de pagar esta multa suposaria minvar encara més els nostres serveis socials bàsics i això no ho podem permetre”.

Segons Ferri: “Esta és l’herència que el PP deixa als valencians i valencianes, una gestió corrupta com a pràctica habitual i sistemàtica en l’administració pública valenciana, que també incloïa el falsejant dels comptes públics”.

 • Antònia Martínez

  Espere que existisquen camins legals per a aconseguir que paguen els que, contínuament han actuat de forma continuada i sense pudor amb actuacions corruptes.

 • Juanjo Ferrer

  la qüestió és: és possible legalment fer-los pagar? supose que no, i el nou equip de govern a la Generalitat haurà de pagar la multa,no?

 • Manuel

  Quan l’Administracio tributaria imposa una sancio a una mercantil, aquesta es fa carrec de la mateixa amb independencia de qui es l’administrador
  Ara be, son els socis de la mercantil els que despres li demanen responsabilitats a l’administrador, jo crec q per analogia estem en el mateix cas