Bota al contingut principal

Dones amb Compromís celebrarà demà dissabte a partir de les 10h al Mirador del Palau d’Altea la seua Trobada d’Estiu, es tracta de la 5ª jornada de formació en polítiques de gènere que realitza esta sectorial de la coalició.

La formació central de la Trobada anirà a càrrec de Carmen Castro, reconeguda especialista en economia feminista, qui centrarà la seua participació en donar a conéixer estratègies per construir els Plans Municipals d’Igualtat.

Segons ha assenyalat la coordinadora de Dones amb Compromís, Bàrbara Peris, “els Plans d’Igualtat són un tema de molt d’interés per als nostres ajuntaments, on les polítiques de gènere i d’igualtat volem que siguen eix fonamental de la nostra acció de govern. Així ho confirma que comptem ja amb un centenar de persones inscrites.

“Estes jornades de treball també ens serveixen per vertebrar la xarxa de Dones amb Compromís i consolidar la nostra estructura per a una major visibilitat i apoderament de les dones en la nostra formació política”, ha conclòs Peris.